newborn

newbornfotografie Antwerpen Workshop fotografie baby

Wanneer je denkt aan een “boutique/boetiek” is het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt een kleine kledingszaak die gespecialiseerd is in bepaalde items, die uniekere en kwaliteitsvollere kleding/accessoires verkoopt, die een zeer gepersonaliseerde aanpak hebben om u ten dienste te staan. Diezelfde klantgerichtheid of kwaliteit zal je ook niet terugvinden in grootwarenhuizen en shoppingcenters. Nét daarom gaan sommige mensen liever in hun favoriete boetiekje hun spulletjes aankopen. De persoonlijke aanpak, het enthousiasme en de know how van de mensen die je verder helpen!
Hun kennis over de producten die ze verkopen en hun liefde voor het vak staat voorop.

Waarom de term Boutique Photography Studio?
Full service! Ten dienste staan voor u als klant en zorgen dat u de foto’s krijgt die u verdient!
Ook bij ons staat onze kennis, liefde voor het vak en onze ervaring voorop! Zodat u gerust kan zijn van een sterk resultaat! Daarom de term Boutique Photography Studio!

Het is bij ons van in het begin een bewuste keuze geweest om een totaal pakket aan te bieden bij onze fotosessies. En dit is een voordeel voor u, als onze klant!
Door onze persoonlijke aanpak, onze know how, de ruime ervaring die we bezitten in dit vak kunnen we een op maat gemaakte fotosessie voor u aanbieden!

Zeker in onze specialiteit: newborn en baby fotografie (Studio in Aartselaar bij Antwerpen) is het belangrijk dat u als jonge ouders met een gerust gevoel uw grootste bezit uit handen kan geven. Wetende dat er iemand met kennis van zaken, het prille leven van jullie wondertje op een mooie maar vooral ook veilige manier kan vastleggen. Ook kan u als ouder zelf mee op de foto tijdens de newbornshoot als u dit wenst.
Ook broer/zus zijn van harte welkom tijdens de fotosessie en zullen mee in de watten gelegd worden.

We streven steeds naar de mooiste newbornfoto’s, we proberen de beste resultaten te behalen zowel tijdens de sessie als achteraf in onze nabewerking van de newbornfoto’s. We leggen straffe reeksen vast, niet per ongeluk af en toe een mooi fotootje!

Tijdens de newbornsessie zal u zien dat we met veel know how te werk gaan en enkel met de mooiste materialen werken die er in de newborn fotografie wereld te krijgen zijn! Kwaliteit staat hoog op ons prioriteitenlijstje! Niet enkel voor de materialen die tijdens uw newborn fotosessie gebruikt worden, maar ook voor de producten die we achteraf afleveren aan u!

Foto’s als deze zijn voor jarenlang, zelfs generaties lang te koesteren! Enkel de hoogste kwaliteit wordt er door ons gebruikt om er zeker van te zijn dat ze generatie op generatie doorgegeven kunnen worden! Want is het niet nét daarvoor dat we foto’s laten maken? Herinneringen en keep sakes, niet enkel voor onszelf maar voor onze kinderen en de generaties die er opvolgen!
Daar draaien onze sessions om!

Indien gewenst kan u ook voorafgaande op de sessie op afspraak langs komen om uw sessie te bespreken. Welke foto’s u juist voor ogen hebt, met welke kleuren u wenst te werken. Maar ook wat uw wensen zijn voor achteraf: wil je graag canvasjes laten afdrukken of andere mooie wall art? Of liever een prachtig album of ingelijste foto’s? We kunnen aan al uw wensen voldoen!
We zorgen ook dat alles 1 mooi geheel vormt zodat u vol trots de kunstwerkjes met jouw wondertje in de hoofdrol aan iedereen kan tonen!
Uiteraard kan u ook vlak voor de sessie laten weten wat u juist wenst, of via onze questionnaire die u toegezonden krijgt als u een newbornsessie boekt en tijdens onze bestelafspraak die één à twee weken na de newbornfotosessie plaatsvind!

We werken op een persoonlijke manier met veel oog voor detail zodat we samen de mooiste, beste resultaten kunnen behalen volledig op maat naar uw wensen!

Want uw kindje verdient toch enkel het beste!?