awardwinner afns 2017 2de plaats newbornfotografie newborn Antwerpen

 

Een workshop newbornfotografie bij Pictures With Attitude, dé perfecte investering in jezelf!

Als je nog geen newborns fotografeert, dan lijkt het misschien wel simpel wat we doen, maar eens je zo’n pasgeboren baby’tje in je handen hebt en op een mooie stijlvolle manier moet neerleggen en fotograferen, dan pas heb je door dat het toch allemaal wat moeilijker is dan het lijkt! 🙂  Newbornfotografie is een tak apart en vraagt veel oefening eer je het goed onder de knie hebt.

Je kan je voorbereiden op een sessie, maar soms loopt het gewoon niet zoals gepland.
Krampjes, last van reflux waardoor baby het op een krijsen zet, een pose die niet meteen lukt kan soms wel een lichte paniek bij de fotograaf veroorzaken.

Ouders die op je vingers kijken waardoor je zenuwachtig begint te worden waardoor je niet meer weet wat de volgende stap/pose is..  We hebben het hier ook allemaal meegemaakt! En het is een kunst om op die momenten ook rustig en zen te blijven.

Flexibiliteit,  het kunnen aanvoelen van pasgeborenen en een eindeloos geduld is dus wel  belangrijk in de newbornfotografie !

Maar ook het vertrouwen winnen van de ouders. Want zij geven wel hun meest kostbare bezit uit handen aan iemand die ze helemaal niet kennen. Hoe win je hun vertrouwen??
Door op een vlotte, zelfzekere manier een straffe reeks foto’s te kunnen maken!
Laten zien aan de ouders dat je perfect weet waar je mee bezig bent.

Wil jij dit ook kunnen?
Dan geven wij je de handvaten om er op een goede manier aan te beginnen! We tonen je hoe je een baby in mum van tijd terug rustig kan krijgen en hoe je ook van het meest wakkere of friemeligste baby’tje toch een reeks mooie foto’s kan maken.

Wacht dus niet te lang met je plaatsje voor onze workshop vast te leggen! Er zijn voor elke workshop nog maar een beperkt aantal plaatsjes beschikbaar! 

je kan kiezen tussen:
• zaterdag 20 oktober • zaterdag 10 november

plaatsje reserveren of meer informatie? mail dan naar isabelle@pictureswithattitude.be of mail ons even via het contactformulier! 😉

hopelijk mogen we elkaar binnenkort ontmoeten!  

 

newbornfotografie Antwerpen zwart wit natuurlijke babyfotografie baby

newbornfotografie Antwerpen zwart wit natuurlijke babyfotografie baby

newbornfotografie session Antwerpen AK

newbornfotografie session Antwerpen AK