Married with Attitude

De mooiste dag van jullie leven!
Vol passie, creatief en onzichtbaar op cruciale momenten! Speciale momenten die op je trouwdag als een flits voorbijschieten maar in een reportage van onschatbare waarde zullen zijn! Onze manier van fotograferen heeft een ongedwongen karakter waardoor er veel spontane foto’s ontstaan!

Bruidsfotografie met een eigentijdse stijl met een frisse en sfeervolle nabewerking! We fotograferen huwelijken doorheen heel België maar indien gewenst ook in het Buitenland. Voor ons is het belangrijk dat de foto’s van jullie bruiloft een meer dan complete weergave is van jullie trouwdag en fungeert als de beste ondersteuning in de herinnering aan jullie grote dag!

Lees verder onder de foto

Tom en katleen huwelijksfotografie huwelijk foto’s huwelijksfoto’s

 

Voor verdere info en prijzen, mail ons.

Hoe werken we?
Aangezien we op jullie trouwdag veel tijd samen met jullie doorbrengen, vinden we het toch belangrijk om eens een tijdje op voorhand af te spreken. Zo kunnen we samen rustig de dagplanning overlopen. Geen reden tot paniek als jullie dan alleen nog maar grote lijnen uitgestippeld hebben, het gaat er ons eigenlijk ook om jullie wat beter te leren kennen. We houden van natuurlijke, spontane foto’s en dat gaat nét iets makkelijker als we elkaar een beetje beter hebben leren kennen!

Als alle afspraken gemaakt zijn en de grote dag is eindelijk daar, hoeven jullie je om onze fotograaf geen zorgen meer te maken. Zonder jullie te veel lastig te vallen zijn wij een hele dag toeschouwer van jullie trouwdag, vanop de eerste rij.

 

huwelijk tom en katleen huwelijksfotografie huwelijksfoto’s Antwerpen Aartselaar

error: Content is protected !!